Skip to content Skip to footer
Thaiföld és Magyarország diplomáciai kapcsolatainak 50. évfordulója

Különleges
Thai fesztivál

Emlékezni fogsz erre a csodálatos ünnepre!

Mivel idén ünnepeljük Thaiföld és Magyarország diplomáciai kapcsolatainak 50. évfordulóját, a budapesti Thaiföldi Királyság Nagykövetsége, thaiföldi és magyar partnerekkel együttműködve, megrendezi a 2023-as Thai Fesztivált, hogy megemlékezzen az aranyjubileumról, Thaiföld és Magyarország közötti baráti és diplomáciai kapcsolatokról.

Az egész napos gasztro-kultúrális rendezvényen közelebb hozzuk hozzád a fergeteges thaiföldi életérzést.

Hogy csupán néhányat említsünk: tradícionális thai táncosok mutatják be kecses koreográfiájukat a színpadon; a Magyar Muay Thai Szövetség betekintést nyújt a thai box világába; megtanulhatod, hogyan lesz az instant tésztából étvágygerjesztő thai étel; lehetőséged nyílik megnyerni értékes utalványaink egyikét.

Rendezvényünk vendégeként egy magyar zenei művész különleges előadást tart, ahol fültanúi lehetnek a látógatók, hogyan találkoznak a thai és a nyugati zene elemei.

A fesztivál során elmerülhettek a válogatott budapesti thai éttermek ínycsiklandó ízekkel teli kulináris világában, esetleg lazíthattok egy autentikus thai masszázs alkalmával.

A vásári forgatagban, a minőségi thai termékekkel megrakott standok portékáiból szemezgethettek.

A budapesti Thaiföldi Királyság Nagykövetsége szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt, hogy legyen részese a történelmi 50. évfordulós ünnepségének.

 Jegyezd be a naptáradba és találkozzunk 2023. május 14-én, vasárnap 10.00 és 18.00 óra között a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES!

 

thaifeszt_5
thaifeszt_4
Kiállítók | Programok | GYIK

Mikkel találkozhattok

Kiállítók
Programok
Hasznos információk látogatóknak
Galéria

Korábbi rendezvényünk képekben